Sponsors & Partners
Nettiajan kansalaisyhteiskunta

(This session will be organised only in Finnish)

Aika: Keskiviikko, 6.10.
Paikka: Scandic Rosendahl
Hinta: 50€ yksityishenkilöt / 200€ yritysten ja yhteisöjen edustajat  (sis. alv) - hinta sisältää osallistumisen Nettiajan kansalaisyhteiskunta sessioon, lounaan ja kahvit

Aktiivinen kansalaisuus, mahdollistava hallinto, osallistuminen, avoimet datavarannot, lähidemokratia, verkkodemokratia, organisaatiorajat ylittävä yhteistyö, vertaistuotanto, joukkovoima…

Teknologia tuo uusia mahdollisuuksia myös kansalaisvaikuttamiseen ja yhteisten asioiden hoitamiseen. Mahdollisuuksien hyödyntäminen ja toimivat toteutukset lähtevät ennakkoluulottomista uuden kokeilijoista.

Nettiajan kansalaisyhteiskunta -tapahtuma on luova ja inspiroiva Barcamp tyyppinen verkostoitumis- ja kehittämispäivä. Tavoitteena on synnyttää avoimessa ilmapiirissä ristiinpölytys ideoista ja ajatuksista.

Päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus tuoda omaan toimintaansa liittyvä kehityshaaste keskusteltavaksi tunnin mittaisissa minisessioissa. Muun osan päivästä osallistujat lainaavat aivojaan muiden tuomien haasteiden ratkomiseen. Luvassa ei siis ole puhuvia päitä ja pönötystä, vaan avointa vuorovaikutusta, ispiraatiota ja käytännön kokemusten jakamista.

Lisätietoa